"Gugl" kupio domen "g.co"

Bez autora
Jul 20 2011

Kompanija "Gugl" je kupila Veb domen "g.co" namenjen skraćenju URL adresa u njenim uslugama. Radi se o domenu koji će biti korišćen samo za upućivanje Internet korisnika prema veb stranicama koje pripadaju "Guglu"."Guglova" aplikacija "Gugl plus" je, istovremeno, postala dostupna i za "Eplov" operativni sistem "iOS" preko prodavnice "Ep stor", a ne samo za "Guglov" operativni sistem "Android" preko prodavnice "Android market".

"Gugl" kupio domen "g.co"Kompanija "Gugl" je kupila Veb domen "g.co" namenjen skraćenju URL adresa u njenim uslugama, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Radi se o domenu koji će biti korišćen samo za upućivanje Internet korisnika prema veb stranicama koje pripadaju "Guglu".

"Guglova" aplikacija "Gugl plus" je, istovremeno, postala dostupna i za "Eplov" operativni sistem "iOS" preko prodavnice "Ep stor", a ne samo za "Guglov" operativni sistem "Android" preko prodavnice "Android market".

Novine se dešavaju i kod "Zinge", proizvođača igara za "Fejsbuk", koja se priprema za ulazak na berzu, kao i kod "Gugla" koji je zvanično pružio podršku tajvanskoj kompaniji HTC u sudskom procesu protiv "Epla" vezanom za krađu patenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik